WooCommerce WordPress Webshop

Altijd al jouw eigen webshop willen hebben? Dat kan! Bij WPMakers bieden wij het WooCommerce wordpress pakket aan. Bij aankoop van dit pakket nemen wij contact met jou op en zullen wij met jou een plan maken voor een webshop. Hierbij zullen wij de website naar jou wensen personaliseren. Ook zullen wij tot 15 producten handmatig toevoegen of een product feed inladen die jij aanlevert. Standaard zullen wij een aanvraag doen bij de betalingsprovider Mollie maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een andere betalingsprovider te gebruiken.

Woocommerce webshop maken
Webshop laten maken

Een responsive webshop: geschikt voor elk apparaat

Aangezien potentiële kopers steeds vaker gebruik maken van verschillende apparaten, is het belangrijk dat je webshop te allen tijde toegankelijk blijft voor alle bezoekers. Denk aan bezoekers die je webshop bezoeken met een tablet of smartphone. Dankzij de responsive webshops van WPMakers wordt je webshop altijd op de juiste manier vertoond, ongeacht welk device er door de bezoeker wordt gebruikt. De bezoeker kan eenvoudig door je website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen.

Wat wij bieden

Bij WPMakers snappen wij goed dat jij als ondernemer het veel te druk hebt met andere zaken. Daarom zullen wij u zo min mogelijk belasten met het runnen en opzetten van uw webshop. Wij zullen een korte (bel)afspraak met u inplannen en tijdens het traject misschien een paar keer bellen om jou op de hoogte te houden van de progressie of als wij bepaalde aspecten missen. Uw website zal professioneel ingericht worden en op de back-end zal het zo simpel mogelijk gemaakt worden zodat jij snel aan de slag kunt met het afhandelen van bestellingen.

Op maat

De webshop zal standaard gemaakt worden aan de hand van het door u geselecteerde thema. Wij snappen dat dit niet voor elke onderneming werkt. Daarom bieden wij ook een webshop op maat aan. Hierbij zal de website met een custom thema gemaakt worden. Dit zal van positieve invloed hebben op de snelheid en conversie van uw webshop. Ook kan jij dan zelf een design aanleveren en zal de website aan de hand van dit design gebouwd worden. Uiteraard zullen alle opties en plugins er standaard bij zitten. Is dit iets voor jou? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

  • WordPress Webshop
  • 950
  • Wij zetten een wordpress webshop voor u op met woocommerce integratie. Ook zal er een koppeling worden gemaakt met betalingsproviders zoals Mollie.
  • Inclusief 3 maanden standaard hosting
  • Alle benodigde plugins voor een snelle en veilige webshop
  • 6 maanden support van onze wordpress specialisten
  • Keuze uit een van onze vele premium thema’s
  • 8 pagina’s + Product pagina + shop pagina
  • Import feeds
  • Eventuele koppelingen

Quickscan aanvraag

Vraag nu geheel vrijblijvend de quickscan aan!